bedrukte mok

Voordelig je naam promoten

Wil je aan marketing doen voor je bedrijf dan kom je er al snel achter dat dit een kostbaar verhaal is, vaak betaal je voor een korte periode veel geld. En dan is het nog maar de vraag of je het bereik hebt wat je graag wilt, door gebruik te maken van mokken bedrukken weet je zeker dat je veel mensen bereikt. Dat is niet het enige, het is ook nog eens een erg voordelige manier. Jij bepaald wat er op de mok komt te staan, dit kan van alles zijn zoals de naam van je bedrijf of een zelf ontworpen afbeelding.

bedrukte mok

Leuk om te gebruiken

Het is natuurlijk de bedoeling dat een relatiegeschenk wel wordt gebruikt, met de mok bedrukken hoef je daar zeker geen twijfels over te hebben. Hoe vaak zie op kantoren van bedrijven een mok niet op het bureau staan, ook in de bedrijfskantine is het een voorwerp wat je niet kunt missen. Door de enorme keuze bij mokken.nl vind je altijd een geschikte en leuke mok waar je reclame mee kunt maken voor je bedrijf, een mok is een geschenk die niet zoals veel andere geschenken in de la komt te liggen en niet veel meer wordt gebruikt.

Allerlei kleuren mogelijk

Heeft het logo van je bedrijf meerdere kleuren, of wil je een fleurige tekst gebruiken dan zijn er meerdere kleuren nodig. Bij een mok bedrukken bepaal jij wat je leuk vindt, ga je voor een kleur of maak je gebruik van meer kleuren. De techniek is tegenwoordig zo geavanceerd dat het zelfs mogelijk is om full colour te gebruiken, door middel van een proefdruk kun je eenvoudig zien hoe je ontwerp eruit komt te zien. Als je helemaal tevreden bent wordt er pas begonnen met de productie, deze is ongeveer een week later gereed voor verzending.