e-smoker

Een poging doen om te stoppen met roken

Ben je van plan om te stoppen met roken dan is een e-smoker een goed hulpmiddel om dat voor elkaar te krijgen. Bij de aankoop ervan moet je wel met bepaalde dingen rekening houden, sommige elementen zijn essentieel voor welk soort smoker je moet kiezen. Je kunt zelf bepaalde dingen instellen wanneer je een elektronische sigaret hebt. De manier van inhaleren en het formaat speelt natuurlijk ook mee bij het gebruik.  

e-smoker

Eenvoudig in te stellen 

Wanneer je een e-smoker voor het eerst koopt of er nog geen ervaring mee hebt is het verstandig er een te kopen die eenvoudig in te stellen is. Een smoker met een interne accu, of eenvoudig bij te vullen is wordt vaak als starter gebruikt. Gebruik je al langer een smoker en wil je meer dampen creëren dan is er een model in de vorm van een box. Deze hebben ook meer mogelijkheden om instellingen te veranderen en naar wens in te stellen.  

Alternatief voor een echte sigaret 

e-smoker

Wanneer je van plan bent om te minderen met roken of in de toekomst helemaal te stoppen dan is een e-smoker een goed alternatief. De stap is eenvoudig te maken omdat je ook een tabak smaak hebt, deze benaderd de smaak en het gevoel van een echte sigaret. Wil je later een andere smaak dan is dit natuurlijk ook mogelijk, zo heb je in het assortiment ook fruit en menthol smaken. Bijna alle smaken zijn verkrijgbaar met en zonder nicotine smaken.