Spelen op de Xbox

Xbox live gold 12 maanden

Ik heb hier afgelopen week het 12 maanden lidmaatschap van Xbox Live Gold gekocht en beviel me enorm. Ik had hem voor erg goedkoop op ‘gamekeydiscounter.nl’ gekocht en het was erg makkelijk om te gebruiken. Ik kocht Xbox Live Gold en meteen kreeg ik de Xbox live code op mijn scherm en ook nog naar me e-mail toegestuurd. Ik kon meteen online gaan gamen wat een van de vele extra functies is van Xbox live gold. Ik hoef ook niet snel meer een nieuwe te kopen omdat deze xbox live gold voor 12 maanden abonnement is, dus ik kan er een heel jaar mee vooruit.

xbox live gold 12 maanden abonnement

Extra’s van Xbox Live Gold

Xbox Live Gold zorgt ervoor dat je multiplayer spellen kan spelen en natuurlijk dat je dan online kan spelen. Verder kan je met Gold ook genieten van de aanbieding waardoor je vaak een paar games gratis kan downloaden die normaal geld kosten of je krijgt enorme kortingen wat ook erg fijn is voor de portemonnee. Ik vind Xbox Live Gold het zeker waard om te kopen en ik geniet er elke dag van. Waar wacht je op en koop je Xbox Live Gold voor 12 maanden!


Spelen op de Xbox