Stoere mannenbox kerstpakket

Graag wilde ik mijn vriend een lief en grappig kerstpakket schenken. Op Kerstpakkettenplaza was er een ruim aanbod aan verschillende soorten pakketten. Mijn oog viel op Traditionele kerstpakketten. Tussen alle traditionele kerstpakketten kon ik het pakket Stoere mannenbox vinden. Dit kerstpakket was voorzien van onder andere een hamer bieropener, bierglas met bel, gezouten pinda’s, bierbroodmix in bakblik en bierdip tripel. Mijn vriend is gek op bier, dus dit kwam erg handig uit. Het pakket is goed gevuld en zag er erg leuk uit om cadeau te geven. Mijn vriend was erg blij met zijn Stoere mannenbox en volgend jaar kijk ik zeker weer op de website van Kerstpakkettenplaza voor een kerstpakket.


Pure ontspanning kerstpakket

Voor mijn zus was ik opzoek naar een kerstpakket met verzorgingsproducten. Het Pure ontspanning kerstpakket leek mij een erg leuk cadeau voor mijn zus. In het kerstpakket zit een badjas, 3 x Treets Traditions doucheschuim, een puff spons en een chocoladereep van Tony Chocolonely. Mijn zus is erg blij met de lekkere doucheproducten en de badjas van Kerstpakkettenplaza. Het doet mij goed om mensen blij te maken met leuke kerstpakketten, ik kom daarom volgend jaar zeker terug bij Kerstpakkettenplaza.

Fancy shopper kerstpakket

Voor kerst wilde ik al mijn collega’s verrassen met een leuk en lekker kerstpakket. Via Kerstpakkettenplaza kwam ik uit bij het Fancy shopper pakket. In dit pakket zaten een jute shopper Puur, een koekreep, pretzels, brosse broodjes, cakemix, amaretto cups, Sparkling witte wijn en sneeuwvlok mallows. Het pakket was goed gevuld met verschillende soorten etenswaren, dit was zeer geschikt voor al mijn collega’s. Gelukkig waren alle collega’s blij en verrast over het kerstpakket. Ik ben zeer tevreden met de service van Kerstpakkettenplaza, ik zal hier zeker nog een kijkje nemen als ik opzoek ben naar kerstpakketten.

Is dit bedrijf aan te raden voor een leuk kerstpakket

Kerstpakkettenplaza is zeker aan te raden voor een kerstpakket. Er is veel keuze, voor iedereen is er een perfect kerstpakket te vinden op de website van Kerstpakkettenplaza!