Puch fietsen

Puch fietsen

Puch fietsen gaan al behoorlijk lang mee in Nederland. Deze fietsen staan bekend als van behoorlijke kwaliteit en deze kwaliteit zie je vaak alleen al terug in het frame van deze fietsen. Hoewel Puch fietsen zelf al behoorlijk bekend zijn, is het wel iets minder bekend dat Puch nu ook elektrische fietsen op de markt heeft gebracht.

Elektrische fietsen zijn helemaal van deze tijd en mede daarom is het zeker een goede stap van Puch om mee te gaan in de hype die elektrische fietsen heet. Gelukkig vindt Puch het leuk om af en toe met verrassingen te komen en heeft het dus niet alleen een Puch elektrische fiets op de markt gebracht, maar zelfs een elektrische fiets in een Puch Maxi uitvoering!

Wie bekend is met de Puch Maxi zal dit vast geweldig vinden! In de fietsen komen veel herkenbare punten naar voren, neem bijvoorbeeld de tussenstang, deze doet denken aan de tank van een Puch Maxi en ga zo maar door!

Puch fietsen

Waarom Puch fietsen kopen

Puch fietsen staan al jarenlang bekend als zeer degelijke fietsen. Deze fietsen kun je rustig vergelijken met de 3 meest bekende Nederlandse merken. Puch doet niet onder op het gebied van kwaliteit en wanneer we de geschiedenis erbij halen, dan weten we natuurlijk allemaal hoe groot en hoe bekend de geschiedenis van dit merk is!

Puch zou Puch niet zijn, wanneer het niet de kwaliteit van vroeger wil nastreven. En naast het feit dat ze komen met een model elektrische fiets die meteen doet denken aan het meest bekende brommer model “Puch Maxi”, komen ze ook nog eens met zeer degelijke kwaliteit.

Bekijk het frame en oordeel zelf, maar kijk vooral ook naar de gebruikte versnellingen, de elektrische motor en niet te vergeten het soort accu dat gebruikt wordt. Puch Maxi fietsen zijn misschien niet de goedkoopste, maar je bent wel zeker van degelijke kwaliteit.

Puch fietsen prijs

De prijzen van Puch Maxi fietsen kunnen behoorlijk verschillen, over het algemeen komen we prijzen tegen variërend tussen de €1800 en €2400 maar het kan goed zijn dat er nog grotere verschillen zijn.

De prijzen voor elektrische fietsen worden vaak bepaald door de aanwezige opties, natuurlijk spreken we dan over de hoeveelheid versnellingen, soort motor, soort accu en soort remmen en wil het ook nog weleens verschillen tussen heren en damesmodel.

De prijs van deze elektrische fietsen vinden wij redelijk aan de hoge kant, maar daarentegen kennen wij ook niet echt veel elektrische fietsen met zo’n stevig en robuust frame en daarbij liggen de prijzen van goede elektrische fietsen vaak even hoog of zelfs hoger dan die van Puch fietsen.

Waar koop je een Puch Maxi fiets

Een Puch Maxi fiets wordt op dit moment nog niet bij zo heel erg veel winkels verkocht en dit is zeker het geval bij online winkels. Ben je op zoek naar een Puch Maxi fiets en wil je deze online kopen, dan kun je eens rondkijken bij fastfuriousscooters.nl. Bij deze webwinkel vind je veel elektrische fietsen, onder andere Puch Maxi elektrische fietsen.