Group of teenager hipster friends partying by blowing and throwing colorful confetti from hands with sunset sun flare

Leukste ideeën om jouw geliefde te verassen

Is je partner bijna jarig, is het valentijnsdag of wil je gewoon vertellen dat je van diegene houdt? Hoe kan je dat nou leuker doen dan met een leuk en origineel cadeau. In dit artikel geven we verschillende tips zodat jij geliefde kan gaan verassen. Wil je weten wat deze cadeautjes zijn? Lees dan verder.

Gepersonaliseerde taart

Wat is nou liever dan een taart, met een foto van jullie samen erop? Het is super leuk en ook nog eens heel lekker. Een gepersonaliseerde taart hoeft niet eens veel moeite te kosten. Partijen zoal Greetz bieden dit aan tegen een laag prijsje. Ook zou je ook nog gebruik kunnen maken van een e-kortingscode.

Gepersonaliseerde puzzel

Zijn jullie puzzelfans? Dan is dit het ideale cadeau. Dit kost wel wat moeite omdat je zelf een puzzel in elkaar moet zetten met woorden die voor jullie van toepassing zijn. Deze zou je dan kunnen zetten in een kruiswoordpuzzel.

Surprise

Verras je geliefde met een surprise party of diner met alle belangrijke mensen van de jarige job. Denk bijvoorbeeld aan familie en beste vrienden. Je kan een jarige niet beter verassen dan alle mensen waarvan hij/zij houdt in één ruimte te brengen. Als je diegene echt wilt verassen bereid je nog een mooie en emotionele speech voor, zodat er misschien zelfs nog een traantje gelaten wordt.

Romantische avond

Ga voor een romantische avond waarbij je de hele kamer vol zet met kaarsjes, rozenblaadjes en je je geliefde verrast met een heerlijke massage. Tijdens zo een romantische avond zou je een heerlijke maaltijd kunnen gaan koken. Ga voor zijn of haar lievelingsmaaltijd.