Saunabon

Een saunabon is een leuk cadeau om iemand mee te verrassen

Zeker wanneer je nog een leuk cadeau zoekt dan is een saunabon misschien geen slecht idee. Wie wilt er tenslotte nou niet relaxen in een sauna? Alleen je moet maar op het idee komen. Zelf zou ik er namelijk ook niet aan hebben gedacht. Het idee kwam eigenlijk van een andere blog met meerdere leuke suggesties. Mijn zusje was afgelopen week jarig en ik was dus opzoek naar iets wat ze leuk zou vinden. Zelf wist ze niet wat ze moest vragen, waardoor het best lastig werd. Om een luchtje te halen vond ik ook weer zo iets.

Relaxen

Saunabon voor jezelf of een ander

Hierbij moet ik wel zeggen dat ze volgens mij nooit echt naar een sauna is geweest. Het had dus zo gekund dat ze het helemaal niks zou vinden. Gelukkig voor mij was het cadeau erg in de smaak gevallen. Ze had een heerlijke dag gehad. Ze kon namelijk iemand meenemen, want dan hoefde ze niet alleen te gaan. De bon had ik overigens via de website van Thermen gehaald. Thermen zit in Nijmegen en heeft een groot complex waar meerdere arrangementen mogelijk zijn. Deze staan wat uitgebreider beschreven op hun website, maar ze hebben meerdere sauna’s, baden en massages beschikbaar voor hun gasten. Zo hebben ze meerdere sauna’s en cabines met verschillende temperaturen. De laagste is 65 graden en de hoogste is 100 graden Celsius. Dit bied je de mogelijkheid om zelf te kiezen wat je lekker vind.

Baden

Hetzelfde geldt voor de verschillende massages. In de sauna hoorden ze iets over een hotstone massage. Hierbij krijg je verwarmde stenen op je lichaam en word je vervolgens gemasseerd. De combinatie van de warmte en de massage zou geweldig moeten zijn. Daarom vind ik het ook niet zo gek dat ze nog een keer terug gaan naar Thermen om die massage uit te proberen. Zo zie je maar waar een saunabon naar toe kan leiden.