Een mooi nieuwjaarscadeau geven

Voor zowel zakelijke als persoonlijke nieuwjaarscadeau’s kun je eens kijken naar de Pluim. De Pluim is een persoonlijk nieuwjaarscadeau gezien de ontvanger zelf kiest wat hij of zij graag wilt. Dit is namelijk een cadeaukaart in een feestelijk jasje, in tegenstelling tot onpersoonlijke cadeaubonnen. Zo ziet de Pluim eruit als een wenskaart in A4-fromaat. Daarnaast wordt er met het geven van de Pluim de boodschap gegeven dat er genoten mag worden van de vrije tijd van de ontvanger. Hoe personen hun vrije tijd indelen, verschilt nogal. De één blijft graag thuis, de ander gaat graag uit eten of de natuur in. Wat de één leuk vind hoeft helemaal niet bij de wensen van een ander te passen. Ontvangers van de Pluim kunnen kiezen uit een enorm assortiment aan activiteiten zoals dagjes weg, voorstellingen, schoonheidssalons, leuke producten en nog veel meer. 

Wat is er mogelijk

Staat de jaarwisseling voor de deur? Dan kun je een cadeaukaart geven ter waarde van een dagje naar de dierentuin, een weekendje opladen in een tophotel of een avondje dineren buiten de deur. Alle activiteiten worden aangeboden op de beste en leukste locaties van Nederland. Daarnaast kun je ook cadeaukaarten geven waarbij je helemaal niet de deur uit hoeft zoals kaarten ter waarde van koffers, kookgerei, lunchboxes, gadgets en kookboeken. De kaart kun je dan ook personaliseren door gebruik te maken van de online editor. Zo kun je eigen tekst toevoegen en je eigen foto’s gebruiken waardoor jouw nieuwjaarscadeau helemaal uniek wordt. Voor wanneer je minder tijd hebt, kun je ook een standaard thema uitzoeken op de website. 

De kosten van de Pluim

Je kunt deze kaarten zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Vanaf vijf euro zijn deze al beschikbaar en is dan kun je kiezen uit veel verschillende extra opties. Je kunt er ook voor kiezen om een fles champagne bij de cadeaukaart te geven.