Een fotoboek van mij en mijn man samen

Een fotoboek van mij en mijn man samen

 

Toen kwam mijn moeder aan met een fotoboek. Het was zo’n speciaal moment! Op mijn trouwdag kwam mijn moeder en mijn schoonmoeder op het feest nog even aan met een cadeau. Net was een fotoboek die zij samen hebben gemaakt met vergelijkbare foto’s van mij en mijn kers verse man. Dus een bladzijde van mij in mijn eerste maanden en de volgende bladzijde mijn man in zijn baby maanden. En zo liep het boek op tot de dag dat wij besloten hadden om te gaan trouwen. Ik verbaasde mij over het feit dat zij zo creatief zijn geweest om dit fotoboek voor ons te maken. Mijn moeder zong de slogan ‘echt Hema’ en ik moest daar erg hard om lachen. Wat een bijzonder cadeau. Ze zijn druk aan het plakken en scannen geweest en hebben nu dit mooie en bijzonder fotoboek voor ons gemaakt important link. Ik vind dit misschien wel het mooiste cadeau toen ik na onze dag weer terug bladerde in het boek ze ik tegen mijn man. Hier hebben wij voor de rest van ons leven een prachtige herinnering aan en mochten wij in de toekomst het geluk hebben om kinderen te mogen krijgen dan is dit natuurlijk prachtig om aan hun te laten zien. Toen iedereen weken later bij ons thuis kwam om de trouwfoto’s te bekijken, heb ik ze ook nog even het fotoboek laten zien die mijn moeder en schoonmoeder voor ons heeft gemaakt. Dit boek zal nog vaan open gaan.