De juiste bladblazer vindt u bij Fixami

Wilt u uw tuin of oprit efficiënt vrijmaken van bladeren? Koop dan een bladblazer bij Fixami! Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten bladblazers. Door het ruime assortiment zit er voor iedereen wel een passende bladblazer tussen.  Wanneer u een bladblazer besteld bij Fixami, heeft u een aantal voordelen zoals gratis verzending en een snelle levering.

Wat is een bladblazer?

Een bladblazer is een stuk gereedschap waarmee een sterke luchtstroom geproduceerd kan worden. De meest voorkomende functie van bladblazers is om afgevallen bladeren mee te verplaatsen.

Verschillende soorten bladblazer

  • Een bladblazer met accu. Deze is erg handig wanneer u geen stopcontact in de buurt heeft. Met deze bladblazer heeft u meer bewegingsvrijheid.
  • Een bladblazer op elektriciteit. Dit is een goede keuze wanneer u een gemakkelijke bladblazer wilt. Deze maakt minder geluid en vraagt weinig onderhoud. Zo hoeft u geen benzine bij te halen.
  • Een bladblazer met verbrandingsmotor. Dit is een goede keuze wanneer u een grote tuin heeft.

Alle drie de bladblazers worden op dezelfde manier aangedreven. De motor drijft namelijk een ventilator aan, welke een luchtstroom produceert die door een smalle uitgang naar buiten wordt geperst.

Waarvoor wordt een bladblazer gebruikt?

Een bladblazer wordt gebruikt door particulieren en groenbedrijven om bladeren en andere voorwerpen naar een plek te blazen om daarna afgevoerd te worden. In de landbouw worden bladblazers ook gebruikt om chemische bestrijdingsmiddelen over gewassen heen te blazen. De machine is dan voorzien van een vloeistofreservoir die verbonden is met de blaaspijp.