Bezoek gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique voor een mooie tentoonstelling!

Het gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique is een prachtige museum die volledig is toegewijd aan de da Vinci onder de juwelen-en glas kunstwerken. Ons museum bezoeken is een leuke manier om een dagje weg te gaan met uw familie, vrienden of gezin. Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique geeft u toegang om de kunstwerken van René Lalique te bezichtigen. Ons museum is geschikt voor alle leeftijden en is erg leerzaam voor scholieren. Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique is een verzorgd museum, waarbij de gasten met open armen worden verwelkomd door onze medewerkers. Het is een echte aanrader om samen met een van onze gidsen een rondleiding te volgen door ons prachtige museum. Bezoek daarom zo snel mogelijk gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique voor een leerzame dag!

Meer dan alleen een Museum!

Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique is niet alleen een museum. Onze bezoekers kunnen ook gebruik maken van onze luxe arrangementen. Wij hebben voor onze bezoekers twee arrangementen beschikbaar gesteld, waar ze gebruik van kunnen maken. Het eerste arrangement is een luxe prosecco arrangement. Bezoekers kunnen genieten van een overheerlijke glas prosecco, waarbij ze een lezing bijwonen van onze conservator. Het tweede arrangement is een luxe prosecco arrangement inclusief een goed verzorgde lunch door onze koks. Voor reservaties of voor meer informatie adviseren wij u om onze website te bezoeken.

Kom gezellig langs met uw gezin!

Ons personeel staan te popelen om u te verwelkomen in ons museum. Wanneer u ons museum bezoekt bent u verzekerd van een informatieve dag!