Acts voor groot en klein

Entertainmentbureau Evenses heeft veel te bieden als het gaat om acts. Zo kun je een complete show boeken voor jouw evenement, die ingevuld wordt met dansers, acrobaten en zelfs vuurspuwers. Je kunt deze geheel naar wens laten samenstellen. Ook zijn er diverse tissue-acts mogelijk. Of je nu iets organiseert voor een internationale groep directieleden of iets origineels wil voor een kinderfeestje; bij Evenses is het aanbod zeer divers en vind je altijd iets dat bij je past. De gebruikersvriendelijke opzet van de webpagina, compleet met handige filtermogelijkheden helpen je bij het vinden van de juiste persoon in de gewenste prijsklasse.

Een goochelaar op een kinderfeestje

Het zou echt tof zijn voor je zoontje als zijn vriendjes en vriendinnetjes steeds weer beginnen over hoe leuk zijn kinderfeestje wel niet was. Dat het die dag regende was helemaal niet erg want er kwam zomaar een goochelaar langs. Die deed allemaal leuke trucjes met kaarten en was ook nog eens supergrappig. Toen hij binnenkwam in clownspak, was iedereen verrast want zelfs voor de jongen die het feestje gaf, was het geheim gehouden.

 

Een ballonnenclown op het kindercarnaval

Een ballonnenclown doet het bij kinderen altijd goed. Zijn peuters en kleuters in het dagelijks leven vaak ongeduldig; als ze in de rij staan te wachten op hun beurt, staan ze keurig in het gelid. Het is natuurlijk ook ontzettend spannend om te zien hoe die clown van een groene ballon een sprinkhaan maakt. De clowns en goochelaars die je via Evenses kunt boeken, hebben allemaal de onontbeerlijke eigenschap dat kinderen zich bij hen op hun gemak voelen.

 

Iemand die zorgt voor leven in de brouwerij

Het geeft nét dat beetje extra’s, als er ineens iemand op je zilveren huwelijksfeest verschijnt die een act begint op te voeren. Annie de serveerster, om maar een goed voorbeeld te noemen, komt binnenvallen en laat iedereen in de waan dat ze gewoon bij het feest hoort. Ze vertelt je de intiemste levensgebeurtenissen en komt daarvoor gerust bij je op schoot zitten. Succes verzekerd als je haar boekt.