Voor alle varianten zakmessen ga je naar zakmeskopen.nl

Wanneer je op zoek bent naar een een ideale site voor zakmessen, ben je bij zakmeskopen.nl op het juiste adres. Ook hebben ze een zakmes winkel waar je ze van dichtbij kan bekijken en kopen.

De zakmes winkel zelf

Wanneer je wilt langskomen om de zakmessen te bekijken of voor advies. Dan ben je meer dan welkom om de zakmes winkel te bezoeken. De klantvriendelijke medewerkers helpen je dan graag verder om uw vragen te beantwoorden en het beste advies te geven. De winkel is bevestigd tussen Arnhem en Nijmegen in, in het dorp Elst.

Bent u op zoek naar een specifiek model zakmes, neem dan van te voren contact op om teleurstelling te voorkomen! Zo kun je ook nog uit een ruim aanbod messen kiezen. Zo zit er voor ieders wens een ideale mes bij. Heb je al mooie messen of zakmessen, maar zijn ze een beetje bot geworden? Ook kunt u langs de winkel om die te laten slijpen. Dit wordt allemaal met de hand gedaan.  

De winkel is geopend voor bezoekers op maandag tot vrijdag en op afspraak kan de zaterdag eventueel ook. De openingstijden zijn van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:30.