be rijbewijs

Haal je BE rijbewijs bij Wesseldijk!

Omdat ik mijn BE rijbewijs heb gehaald bij Verkeersschool Wesseldijk en ik zo tevreden ben, besloot ik mijn bericht hier achter te laten. Het was al een jarenplan om een caravan te kopen zodat ik met mijn hele familie op vakantie zou gaan. Mijn vrouw heeft besloten om hier vaart achter te zetten. Twee weken geleden was ik jarig en ik kreeg wel een heel bijzonder cadeau. Namelijk een opleiding om te mogen rijden met aanhanger. Hier was ik erg blij mee en ik besloot om een dag vrij te nemen om op die dag te gaan proberen of ik in één dag dat papiertje zou kunnen halen.

be rijbewijs

In één keer geslaagd

Gelukkig kon ik terecht bij Wesseldijk op de dag die ik zelf wilde om te proberen of ik mijn BE rijbewijs in één dag zou halen. Dit leek voor mij onmogelijk maar toch besloot ik dat ik het met goede hoop ging proberen. Goed uitgeslapen en wel ben ik naar Verkeersschool Wesseldijk gegaan waar ik hartelijk werd ontvangen met een kop koffie. Het plan van aanpak werd nogmaals besproken en na de koffie mocht ik direct aan de slag om de aanhanger achter de auto te koppelen. Na 5 uur praktijkles, werd het spannend. Ik mocht naar het CBR, eigenlijk scheelt het dat ik het erg leuk vind om met een aanhanger te rijden. Dankzij de prettige en goede manier van lesgeven van de instructeur, ben ik dan ook in één keer geslaagd.

be rijbewijs