Facebook groep Gifts & More

Gifts & More is een Facebookgroep waar gratis spullen op geplaatst kan worden.

Er kunnen allemaal gratis spullen aangeboden worden door de persoon die de advertentie erop plaatsen.Van deze Facebook groep Gifts & More kunt u lid worden. Het is alleen voor de omgeving Amersfoort. De groep is niet bedoeld voor spullen die u kunt verkopen. Met meerdere reacties wordt er een verloting gedaan via de facebookgroep. Na afloop hoort u wie de verloting heeft gewonnen.

 

Alleen in omgeving Amersfoort

De spullen die op de Facebook Groep worden geplaatst kunt u alleen ophalen in de omgeving van Amersfoort. Er zal dan een afspraak gemaakt kunnen worden met de datum. Ook hoort u dan wanneer u het op kunt halen. De groep is bedoeld voor Amersfoort en omgeving. Zo kunt u denk aan de plaasten als hieronder.

 

  • De Hoef
  • Soest
  • Oud-leusden
  • Stoutenburg
  • Isselt
  • Hoogland
  • Zeldert

gift en more

De regels van Gift & More

Het doel van de groep is bedoeld voor gratis spullen en niet voor spullen wat u wilt verkopen. Er mag dus niet opstaan dat u voor de spullen kunt bieden, alleen gratis spullen zijn toegestaan. Alle leden moeten vriendelijk blijven tegen elkaar. Er mag niet gescholden worden in de groep, dan wordt u verwijdert uit de groep.

Het is bedoeld om mensen blij te maken met de gratis spullen die aangeboden worden en het is niet bedoeld om spullen te verkopen. De spullen die geplaatst worden moeten uit omgeving van Amersfoort komen. De bedoeling is dat de mensen zelf de spullen thuis bij de persoon thuis ophalen. Er wordt een afspraak gemaakt, en de datum wanneer u het op kunt halen bij de mensen thuis. Ook spreekt u af waar u het kunt ophalen en hoe laat u het op kunt halen. Bij meerde reactie wordt er een verloting gedaan.

 

Website

We hebben natuurlijk ook nog een website waar ook allerlei informatie staat over onze Facebookgroep https://gifts-more.nl/.