Cadeaus voor dames

Wat zou een vrouw kopen? Wat vindt ze leuk? Waar wordt ze gelukkig van? Wat is iets dat ze heel graag zou willen hebben? Wat is iets waar ze iets aan zou kunnen hebben? En zou ze dat ook willen? Maakt het uit in welke kleur het cadeau is? Bij Hatland weten ze het. Dit zijn allemaal vragen die bij je op kunnen komen als een cadeau wilt kopen voor een dame. Het kan bijvoorbeeld haar verjaardag zijn, of het is al weer bijna kerst, of je hebt wat goed te maken… wat de situatie ook is, een geschikt cadeau is belangrijk. Een goed cadeau kan de hele situatie (nog meer) verbeteren, een slecht cadeau kan de hele situatie (nog meer) verslechteren. Het is belangrijk te weten dat er geen standaard lijst is waarop je kunt lezen wat iemand leuk vind. Iedereens voorkeur kan ergens anders liggen. Dat is belangrijk om in je achterhoofd te houden. Maar hier een aantal tips waar je wellicht wat aan hebt.

Vraag het haar

Mocht het geen verrassing zijn, vraag haar dan wat ze graag zou willen hebben. Als jullie tijdens een feestdag elkaar cadeaus gaan geven, maak dan een verlanglijstje. Zo weet je precies wat ze wilt hebben, probleem opgelost. Ook kan je vragen of ze haar hobby’s en favorieten kan opschrijven. Favorieten kunnen van alles zijn; favoriete eten, dieren, kleur, etc., etc. Deze laatste dingen zou je kunnen gebruiken om het cadeau nog wat persoonlijker te maken. Door het cadeau in te pakken met haar favoriete kleur, heb je sowieso een geslaagd cadeau.

Denk goed na

Als het wel een verrassing moet zijn, denk dan goed na. Wat zou een vrouw kopen? Je zou het haar vriendenkring kunnen vragen, misschien kennen ze haar heel goed, of hebben ze haar laatst horen praten over iets wat ze graag wilt hebben. Zo kan je het zonder haar specifiek te vragen er toch nog achter komen wat ze graag zou willen hebben. Bekijk Hatland voor de gehele collectie